Ochrana osobních údajů GDPR

Ochrana osobních údajů


I.
Základní ustanovení
1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR") je Petr Chvál / Gamecontrol, IČ: 74709283, se sídlem Brandlova 74, 69501 Hodonín (dále jen: „správce").
2. Kontaktní údaje správce jsou: Petr Chvál, Brandlova 74, 69501 Hodonín. email: info@gamecontrol.cz, telefon: 739616508
3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.
II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů
1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů
1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
2. Účelem zpracování osobních údajů je
vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

  • Zákonný důvod
  • Účel
  • Údaje
  • Zdroj údajů
  • Příjemci osobních údajů (zpracovatelé)
  • Plnění smlouvy
  • Vyřízení objednávky a odpověď na poptávku zaslanou přes kontaktní formulář
  • Osobní údaje klientů (kontantní údaje)
  • E-mailová komunikace, kontaktní formulář
  • Subdodavatelé, mailingové služby, cloudová úložiště, tištěné dokumenty
  • Oprávněný zájem
  • Poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů)
  • Kontaktní údaje klientů
  • Informace z objednávek
  • Mailingové služby, cloudová úložiště, subdodavatelé
  • Souhlas
  • Marketing a propagace webu
  • E-maily, jména potenciálních zákazníků, IP adresy a další technické identifkátory
  • Formulář pro newsletter
  • Webhostingová společnost a služby pro rozesílání e-mailů

IV.
Doba uchovávání údajů
1. Správce uchovává osobní údaje
po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu.
2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.
V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)
1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy (Společnost Byznsweb zpracovává osobní údaje Kupujícího v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů dle „Pravidel pro zpracování osobních údajů" uvedených na webových stránkách Byznysweb.cz.),
zajišťující služby provozování e-shopu (Byznysweb) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
zajišťující marketingové služby.
2. Správce může předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU). Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou pouze poskytovatelé mailingových služeb a cloudových služeb.
3. Poskytnuté údaje nebudou předány dalším třetím osobám a organizacím k reklamním účelům.
4. Naše webové stránky využívají technologie retargetingu od externích reklamních systémů (např. Heureka, Sklik, Google). Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti externích reklamních systémů.
VI.
Vaše práva
1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.
VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů
1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.
VIII.
Cookies
1. Naše webové stránky používají tzv. Cookies na několika místech. Cookies jsou malé textové soubory uložené v počítači a uložené v prohlížeči. Slouží k tomu, aby naše nabídka byla uživatelsky přívětivější, efektivnější a bezpečnější. Dále soubory cookie umožňují našim systémům rozpoznat váš prohlížeč a nabídnout vám odpovídající služby. Soubory cookie neobsahují osobní údaje.
IX.
Závěrečná ustanovení
1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Informace o zpracování osobních údajů registrovaných zákazníků Gamecontrol 


Na základě Nařízení EU 2016/679 (dále jen GDPR) vám sdělujeme, že v souvislosti s marketingovými aktivitami a prodejem našeho zboží provádíme zpracování vašich osobních údajů.
Rádi bychom Vás ujistili, že Gamecontrol se sídlem na adrese Petr Chvál, Brandlova 74, 69501 Hodonín. IČ: 74709283 (dále jen „Gamecontrol" nebo „my"), věnuje maximální možnou pozornost zabezpečení Vašich osobních údajů.
Veškeré údaje, které společnost Konzole-store shromažďuje, zpracovává pouze pro odůvodněné účely, po omezenou dobu a s využitím maximální možné míry zabezpečení.
Na základě vašeho souhlasu vám budeme moci nadále zasílat naše výhodné nabídky formou newsletteru ( aktuálně newslettery nerozesíláme )
Souhlas má platnost 3 roky s tím, že jej můžete kdykoliv odvolat a požádat nás o úpravu či smazání údajů z naší databáze. Fakturační údaje musíme ponechávat v databázi podle zákona o DPH po dobu 10-ti let.
Odhlásit se z přijímání novinek můžete jednoduše kliknutím na odkaz pro odebrání jenž se nachází v každém našem Newsletteru ve spodní části emailu ( v tuto chvíli až do odvolání služba neaktivní )
Můžete tak dát souhlas ke zpracování údajů (vaše registrace nebude odstraněna) ale nemusíte přijímat náš newsletter.
ODEBRÁNÍ Z NEWSLETTERU
Pokud nám nechcete dát souhlas ke zpracování vašich údajů, stačí když tento email smažete. Uživatelé kteří nám nedají svůj souhlas budou odstraněni ze zasílání novinek. Stejně tak bude odstraněna jejich registrace.
Fakturační údaje si však musíme interně ponechat z právních důvodů. Pokud jste u nás nikdy žádnou objednávku neudělali a nebudete souhlasit se zpracováním, budou vaše údaje rovněž odstraněny z databáze. ( registrace v tuto chvíli nepovolujeme - sytém nové registrace až do odvolání nebude přijímat - plnohodnotný nákup je možný bez registrace ). Používáním komunikátoru Smartsupp po 25.5.2018 souhlasíte s aktualizovanými podmínkami služby ohledně zabezpečení v souladu s GDPR nařízením.  

Kontakt:

  • Tel.: 739616508 - každý všední den 8 až 15:00
  • info@gamecontrol.cz- pro technické a produktové dotazy, reklamace a dotazy ohledně GDPR
  • info@gamecontrol.cz- dotazy ohledně objednávek a fakturace
Tato stránka používá cookies. Vice info